L'Ateneu torna amb nous tallers i cursos a partir del proper trimestre


  • Comparteix:

Els cursos començaran el 3 d'octubre i finalitzaran el 10 de desembre

Els cursos començaran el 3 d'octubre i finalitzaran el 10 de desembre

L'Ateneu ja ha presentat el programa per als alumnes que vulguin participar en els nous cursos i tallers del primer trimestre del curs. Ioga per a mares i fills, balls llatins, taller de poesia, estampació sobre tela i sortides fotogràfiques són algunes de les novetats que s'ofereixen.

A més, l'Ateneu segueix apostant pels idiomes, amb cursos que van des de l'àrab fins al català, passant per l'anglès, l'italià, el francès i l'alemany. La cuina també tindrà un especial protagonisme amb el nou curs de menús per al dia a dia i el taller de dolços nadalencs i saludables.

Tots els cursos tenen una durada de 10 setmanes, s'inicien a partir del 3 d'octubre i finalitzen el 10 de desembre. L'Ateneu remarca que no es podran reservar places per telèfon ni per internet i que és imprescindible fer el pagament del curs en el moment de la inscripció.

Per a més informació es pot consultar el nou programa a la web de l'Ateneu o es pot trucar al número de telèfon 93.674.51.95 a partir de l'1 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.