La iniciativa popular legislativa per millorar les pensions de les vídues arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat se suma a la campanya de recollida de signatures que diverses associacions de tot l'estat realitzen per aconseguir que les vídues cobrin més de 600 euros mensuals i que el la pensió per a les persones que van cotitzar abans de l'any 67 sigui compatible amb les pensions de viduïtat. L'objectiu és aconseguir mig milió de signatures per presentar la proposta al Congrés de Diputats abans de desembre.

Quatre associacions de Catalunya, una de Navarra i una altra de Cantàbria han engegat una campanya de recollida de signatures per millorar les pensions de les vídues. Sant Cugat també se suma a la iniciativa, que segons, el coordinador de la campanya, Fernando Garcia, ha d'aconseguir que les vídues no cobrin menys de 600 euros. Garcia ho argumenta amb aquestes paraules:

Fernando Garcia

Hem fet una llei que volem presentar al Congrès de Diputats perquè les pensions de les vidues arribin als 600 eurus.


La campanya, que s'està duent a terme a tot l'estat espanyol des del mes d'abril, també vol aconseguir que el SOVI, la pensió que han de rebre les persones que van cotitzar en algun moment de la seva vida abans de l'any 67, sigui compatible amb les pensions de viduïtat. Escoltem a Fernando Garcia.

Fernando Garcia

Hem fet una llei que volem presentar al Congrès de Diputats perquè les pensions de les vidues arribin als 600 eurus.


Dues santcugatenques i la presidenta de la Federació d'associacions de vídues de Barcelona s'encarregaran aquests dies de recollir les sigantures a Sant Cugat. També s'està estudiant la possibilitat d'organitzar una conferència per donar a conèixer la campanya a totes les entitats de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.