Obre les portes a la plaça d'Octavià el restaurant japonès Zuka


  • Comparteix:

Zuka compta amb una carta de gairebé 90 plats

Zuka compta amb una carta de gairebé 90 plats

El restaurant japonès Zuka ha obert aquest divendres les seves portes al públic. Situat a la plaça Octavià, el restaurant de dues plantes aposta per les especialitats japoneses com el sushi i el tepanyaki. La carta també compta amb una gran diversitat de vins.

Amb un disseny minimalista i una carta de gairebé 90 plats, Zuka aposta per la cuina sense intermediaris. A la planta superior, els clients podran veure com els preparen niguiris, sashimis i makis gràcies a una barra de sushi. Fer partícep al client dins la cuina és un dels objectius de Zuka i per això a la planta baixa es trobarà la planxa de tepanyaki, on també es cuinarà de cara al client.

La manca de restaurants japonesos al centre de Sant Cugat ha estat una de les raons per crear Zuka, segons confirma un dels socis, José Romero.

José Romero

Al centre de Sant Cugat hi havia una manca de restaurants japonesos



En paral·lel, el restaurant santcugatenc oferirà als clients la possibilitat de demanar menjar per emportar. També es podrà reservar taula trucant al número de telèfon 93.514.03.94 o enviant un correu electrònic a reservas@zukajapones.com.

Així, Zuka se suma als cinc establiments de menjar japonès que hi ha a Sant Cugat: els punts de venda Sushi Shop, Sushi10 i Hanaya, i els restaurants Matsu i Sugoi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.