FGC modifica els horaris a partir d'avui amb un increment de freqüències


Temes relacionats

Ferrocarrils de la Generalitat modifica els seus horaris aquest agost ( 1/ago/11)


  • Comparteix:

Augmenta la freqüència de trens de FGC

Augmenta la freqüència de trens de FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) efectua canvis en els horaris dels trens a partir d'aquest dilluns. La freqüència augmenta en hora punta, de set a nou del matí, amb 15 trens a l'hora entre Barcelona i Sant Cugat. A partir del 12 de setembre, tornarà a funcionar l'horari lectiu habitual.

En aquest nou horari no lectiu, la freqüència aproximada serà d'un tren cada quatre minuts entre Barcelona i Sant Cugat, en les dues direccions, en hora punta, de set a nou del matí. A la resta del dia, la freqüència serà menor i s'eliminarà la circulació de les línies S5 i S55, que només ho faran durant les hores punta. Segons ha comunicat FGC a Cugat.cat, l'augment de la freqüència coincideix amb el final de les vancances per a molts usuaris i el retorn a l'activitat laboral.

A partir del 12 de setembre, tornarà a funcionar l'horari lectiu habitual que coincideix amb l'inici del curs escolar. De set a nou del matí, la freqüència aproximada serà de trens cada tres minuts entre Barcelona i Sant Cugat, en les dues direccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.