La 3a edició del concurs d'emprenedoria Ineeciativa tindrà lloc a la tardor


Temes relacionats

Ineeciativa.cat premia un projecte per finançar activitats escolars amb el benefici de les plaques fotovoltaiques (17/jul/11)

10 emprenedors ja han presentat la seva proposta als premis Ineeciativa (29/abr/11)

EsadeCreapolis acull els premis Ineeciativa, un concurs per a projectes d'emprenedors (12/abr/11)

Els primers premis Ineeciativa es lliuren a Sant Cugat (18/gen/11)


  • Comparteix:

EsadeCreapolis col·labora amb Ineeciativa

EsadeCreapolis col·labora amb Ineeciativa

La 3a edició dels concurs d'emprenedoria Ineeciativa, organitzat per l'associació Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya (NEEC), se celebrarà a EsadeCreapolis durant el mes vinent o l'octubre. Ho ha avançat al magazín 'Estiu a Fons' de Cugat ràdio (91.5 FM) el president de l'entitat, Oriol Brutau, que també ha assenyalat com a objectiu organitzar dos certàmens més de cara a l'any vinent.

Brutau ha explicat que Ineeciativa es va crear a principis d'aquest any com a via per fomentar la solidaritat entre emprenedors a l'hora de compartir i elaborar idees.

Oriol Brutau

És una plataforma per compartir iniciatives i idees.


El format del concurs, que ja s'ha celebrat tres vegades des del gener, consisteix que els diferents participants votin entre ells els millors projectes, fet que segons Brutau serveix per establir un autèntic intercanvi d'idees. El certamen compta amb el suport d'EsadeCreapolis i l'empresa Sony Vaio, que obsequien el guanyador amb una estada al centre i un ordinador portàtil respectivament.

L'edició passada d'Ineeciativa la va guanyar el projecte 'Connecta l'escola', de l'emprenedor Joan Pau Girol. L'objectiu de la iniciativa era consolidar rendiment econòmic de la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les escoles finançar diferents activitats dels centres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.