El Vallès Occidental, la comarca amb més internautes del 2010


  • Comparteix:

Més del 70% de les llars tenen Internet

Més del 70% de les llars tenen Internet

El Vallès Occidental és la comarca de tot Catalunya que ha registrat un major ús d'Internet durant el 2010, segons una enquesta elaborada per l'Idescat i la Fundació Observatori per a la Societat de la Informació de Catalunya (Fobsic). El 74,2% de les persones de la comarca han fet servir Internet en els darrers tres mesos, una dada que supera en més de dos punts percentuals la mitjana catalana. Al Vallès Occidental també s'hi registra la major implantació de la banda ampla després del Maresme i l'Alt Camp.

Gairebé tres quartes parts dels habitants del Vallès Occidental han accedit a la xarxa en els darrers tres mesos. Pel que fa a l'ús purament domèstic, els registres indiquen que més d'un 70% de les llars de la comarca tenen accés a Internet. Es tracta d'una xifra dos punts percentuals superior al que es registra a àmbit català i que situa el Vallès Occidental dins la mitjana de la Unió Europea. Pràcticament el total d'aquesta connectivitat és de banda ampla.

Aquestes dades formen part de l''Enquesta territorial d'equipament a la llar i ús de les TIC' corresponent al 2010, elaborada per l'Idescat i la Fobsic. En comparació amb els registres de 2007, l'increment en l'accés a Internet a les llars és de més del 27%, ja que tres anys abans només la meitat de les llars gaudien de connexió a la xarxa. En relació amb l'ús de la telefonia mòbil, les dades només han experimentat una lleugera variació a l'alça, perquè la pràctica totalitat de la ciutadania ja feia ús regular d'aquesta tecnologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.