L'AEU obrirà el curs del seu desè aniversari el 4 d'octubre


  • Comparteix:

L'acte inaugural d'inci de cicle tindrà lloc al Teatre Auditori

L'acte inaugural d'inci de cicle tindrà lloc al Teatre Auditori

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) obrirà el nou cicle el 4 d'octubre al Teatre-Auditori. Coincidint amb el seu desè aniversari, l'AEU oferirà un acte inaugural d'inici de curs que anirà acompanyat d'una presentació sobre la celebració dels 10 anys i una xerrada, amb conferenciant encara per determinar. A més, hi haurà una actuació musical en homenatge als seus socis.

Aquest nou curs comprèn 30 conferències, dos seminaris, nou tertúlies i cinc cursos d'informàtica. Entre les novetats, hi destaquen tres cursos de català adreçats a persones catalanoparlants escolaritzades en castellà i 12 sortides. Tot i això, el president de l'entitat, Marc Plens comenta que l'AEU oferirà una programació especial per iniciar el nou curs, ja que coincideix amb el desè aniversari de creació de l'aula.

Marc Plens

Aquest any és un curs molt especial. Començarà el 4 d'octubre i coincideix amb el nostre desè aniversari.


Una presentació en commemoració dels 10 anys de creació de l'aula i una xerrada, amb conferenciant encara per decidir, s'afegiran a l'acte inaugural de cicle al Teatre Auditori. A més, en relació amb la temàtica de la conferència, hi haurà una actuació musical en homenatge a tots els socis. Amb aquest espectacle, l'AEU vol agrair el suport tant d'entitats com de particulars que han permès avançar l'entitat.

Marc Plens

Hi haurà una actuació musical en homenatge als nostres socis.



Amb aproximadament 500 socis, l'AEU habilita una llista d'espera perquè altres persones puguin ocupar les vacants que es produeixin durant el curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.