La festa del barri de Mas Gener arriba aquest divendres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una botifarrada popular

Imatge d'arxiu d'una botifarrada popular

Aquest cap de setmana arriba la festa dels veïns del barri de Mas Gener, a Mira-sol. Des d'aquest divendres a les nou de la nit fins les set del vespre de diumenge, la pista poliesportiva del barri i els seus entorns acolliran activitats per a totes les edats.

La festa del barri de Mas Gener, que tindrà lloc aquest cap de setmana, iniciarà amb l'actuació de Francisco, divendres a les nou de la nit. La vetllada seguirà amb un concert de Núria Rosi i els seus amics i una disco mòbil amb DJ Sergi.

Aquest dissabte, els veïns podran fer una bicicletada, a partir de les deu del matí i sortint de la pista poliesportiva. Un cop finalitzada, la passejada se sortejarà una bicicleta entre tots els participants. Més tard, a partir del migdia, tindrà lloc una festa de l'escuma.

A les set de la tarda hi haurà sardanes, amb la Cobla Principal de Terrassa, i una botifarrada popular a partir de les nou de la nit. Per acabar, a les deu tindrà lloc un karaoke i ball per a tothom.

Per últim, les activitats de diumenge iniciaran a les onze del matí amb una festa amb atraccions inflables pels més petits, seguida d'una paellada popular a les dues de la tarda. A partir de les quatre tindrà lloc animació diversa i per finalitzar la festa hi haurà havaneres i rom cremat, a les set de la tarda, amb el grup Xaloc.

El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha explicat en declaracions a Cugat.cat que, tot i ser la primera vegada que la nova junta organitza la festa, espera que vagi bé.

Josep Lluís Lolo

És la primera vegada que amb la nova junta fem una festa d'aquestes i esperem que vagi bé. M'imagino que hi haurà força afluència de gent.











Totes les activitats son gratuïtes i d'entrada lliure, i es faran a la pista poliesportiva de Mas Gener i els seus entorns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.