Servei 'fluid' al CAP Valldoreix, segons els usuaris


Temes relacionats

El CAP de Valldoreix reobre avui després del tancament de l'agost ( 1/set/11)


  • Comparteix:

Entrada CAP Valldoreix

Entrada CAP Valldoreix

La majoria d'usuaris del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Valldoreix enquestats per Cugat.cat consideren que el servei és 'fluid' en el primer dia d'obertura del centre després del tancament del mes d'agost. Segons aquestes persones, el temps d'espera per ser atès es troba al voltant dels 10 minuts. Malgrat això, una gran part lamenta el tancament de l'equipament durant l'agost perquè els ha obligat a desplaçar-se a altres centres.

Els enquestats consideren que el nombre de personal és 'correcte' i que en aquest primer dia no hi ha gaire usuaris. També han comentat que els han programat una visita en un temps 'raonable', entre la setmana vinent i un mes. Alguns d'aquests s'han desplaçat al CAP Sant Cugat durant l'agost i opinen que l'atenció en aquest centre ha estat 'molt bona' excepte el primer dia, en què es van trobar cues i, en algun cas, el temps d'espera va arribar a l'hora i mitja. Aquestes són algunes de les valoracions que ha recollit Cugat.cat.

Usuaris CAP Valldoreix

El primer dia d'obertura hem anat a la recepció i no hem hagut d'esperar. / Em sembla molt fort que el CAP estigui tancat a l'agost. / He estat atesa correctament com sempre.


Des de Mútua Terrassa, es valora el servei que ha ofert el Centre d'Atenció Primària santcugatenc a l'agost. L'empresa considera que l'activitat a l'estiu ha estat 'menor de l'esperada' i 'no hi ha hagut incidències significatives ni queixes per part dels usuaris'. De la seva banda, la majoria dels usuaris el CAP Valldoreix enquestats han valorat negativament el tancament del centre perquè 'amb la salut no s'hi juga i la població de Sant Cugat ja és prou ample per necessitar dos Centres d'Atenció Primària'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.