Últim mes per participar al concurs '1dels50mil'


  • Comparteix:

Acaba el concurs '1dels50mil'

Acaba el concurs '1dels50mil'

El concurs '1dels50mil' de la Fundació puntCat, amb seu a Sant Cugat i reguladora del domini.cat, finalitzarà el nou d'octubre. La participació a través de l'enviament d'un vídeo té l'objectiu de donar a conèixer entre els usuaris el volum i la qualitat dels dominis.cat.

Els cinc millors vídeos es premiaran segons els criteris de millor idea original, millor realització, maximització de recursos, el premi popular i el premi puntCat. En declaracions d'arxiu a Cugat.cat, el director de la fundació, Jordi Iparraguirre, comenta que el concurs pretèn ser una eina per difondre els dominis i formar sinergies entre ells.

Jordi Iparraguirre

Volem ajudar tothom i donar publicitat de les diferents webs.


Per participar-hi només cal enviar un vídeo explicatiu de l'aportació que es fa a internet des del domini propi o destacant el .cat preferit. A més, cada guanyador podrà escollir el seu regal: un cap de setmana per a dues persones, una escapada d'aventura o material tecnològic d'última generació.

Les bases del concurs es poden consultar la pàgina web '1dels50mil.cat'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.