Una setantena d'assistents a la marató de donació de sang a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

L'última campanya tindrà lloc el proper dilluns al Club Muntanyenc

L'última campanya tindrà lloc el proper dilluns al Club Muntanyenc

Una setantena de persones s'han acostat aquest dissabte a la Casa de Cultura a donar sang. La marató, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya (BST), ha tingut l'objectiu d'incentivar la participació perquè durant l'època estival acostumen a disminuir les aportacions. El doctor i responsable de la campanya, Tomàs Pérez, ha agraït l'assistència dels santcugatencs ja que ha superat les previsions.

Aquesta és la segona de les tres jornades que el BST ha proposat als santcugatencs perquè aportin la seva donació de sang en una època, finals d'estiu, en què acostuma a baixar la participació. El responsable de la campanya, Tomàs Pérez, ha comentat a Cugat.cat que l'assistència en tandes ha facilitat la feina i s'han superat els objectius marcats per l'organització.

Tomàs Pérez

Ha anat bé, jo no he parat. A més la gent ha vingut poc a poc.


El proper dilluns, a partir de les cinc de la tarda i fins a dos quarts de nou de vespre, tindrà lloc l'última campanya de donació de sang al municipi. El lloc escollit aquest dia és el Club Muntanyenc. A més, hi ha un punt permanent de donació de sang a l'Hospital General de Catalunya per tots aquells santcugatencs que no puguin anar a les maratons organitzades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.