Pati de Llibres comença el nou curs amb noves activitats


  • Comparteix:

La llibreria Pati de llibres reforça els lligams entre pares i fills a través de la lectura

La llibreria Pati de llibres reforça els lligams entre pares i fills a través de la lectura

La llibreria santcugatenca Pati de Llibres enceta la nova temporada amb un calendari farcit d'activitats per a petits i grans. Un taller familiar per compartir emocions entre pares i fills, una sessió de poesia, un taller familiar de massatge infantil i la presentació del llibre guanyador del Premi Vaixell de Vapor 2011 són alguns dels actes que es duran a terme entre els mesos de setembre a desembre.

El mes de setembre dóna el tret de sortida a la temporada amb el taller familiar 'Creixo amb tu', que consta de quatre sessions per família i que va dirigida als nens d'entre zero i sis anys. A més, cada dimarts a partir del 4 d'octubre i fins el 15 de novembre tindrà lloc el taller familiar de 'Massatge Infantil' que farà l'antropòloga Montserrat Albiol. També, durant els mesos d'octubre a desembre, la llibreria santcugatenca posarà en marxa el taller 'Baby Rock English', que consta de 10 sessions. En aquesta activitat els nens d'un a quatre anys podran aprendre anglès a través de la lectura setmanal d'un conte a càrrec de la professora nativa, Melissa Cokely.

D'altra banda, el mes d'octubre també acollirà 'Poesia a les llibreries: Karganda', una sessió pensada pels menuts i menudes a càrrec de l'escriptor Pep Molist i la il·lustradora Anna Clariana. L'activitat estarà oberta al públic familiar i tindrà lloc el tercer dissabte d'octubre a les dotze del migdia. En paral·lel, el segon dissabte de novembre, a les dotze del migdia, arribarà la presentació del llibre guanyador del Premi Vaixell de Vapor 2011, 'Els colors del camaleó', a càrrec dels seus autors, Jordi i Cristina Losantos.

La temporada de Pati de Llibres finalitzarà amb el taller familiar de gravats i estampacions amb 'Milan: Estampem l'arbre i altres motius nadalencs'. L'activitat consta d'una única sessió que tindrà lloc el segon dissabte de desembre a les dotze del migdia. En ella, els petits de tres anys podran aprendre a fer punts de llibre i postals per felicitar el Nadal als familiars i amics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.