Els mitjans locals són més capaços d'informar amb llibertat segons Mèdia.cat


Temes relacionats

Entrevista: Roger Palà, coordinador de Media.cat ( 4/set/11)


  • Comparteix:

Roger Palà és coordinador de Mèdia.cat

Roger Palà és coordinador de Mèdia.cat

El membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils (GPRB) Roger Palà ha destacat la importància de la tasca del periodisme local a l'hora d'abordar temes que de vegades són silenciats pels mitjans de major abast. Palà ha coordinat enguany el primer anuari de l'observatori crític Mèdia.cat, que destaca els temes més silenciats pels mitjans de comunicació catalans durant el 2010.

Palà ha explicat durant una entrevista al magazín 'Estiu a Fons' de Cugat ràdio (91.5 FM) que el periodisme de proximitat permet als ciutadans informar-se sobre temes rellevants de l'actualitat que no apareixen a la premsa nacional o internacional.

Roger Palà

Els mitjans locals tenen l'avantatge de ser més a prop del territori que tracten.



Entre els temes silenciats d'enguany que llista l'anuari de Mèdia.cat hi consta la presumpta explotació il·legal dels recursos del Sàhara Occidental per part d'empreses catalanes i espanyoles, entre les quals hi ha FMC Foret, amb seu a Sant Cugat. Palà ha posat el tractament que Cugat.cat va fer sobre aquesta notícia com a exemple de la major 'llibertat de moviment' que tenen els mitjans locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.