Cugat.cat presenta avui una nova temporada farcida de novetats


  • Comparteix:

Logo corporatiu de Cugat.cat

Logo corporatiu de Cugat.cat

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat presenta aquest divendres la nova temporada. L'acte tindrà lloc a l'auditori de la Casa de Cultura a partir de dos quarts de vuit del vespre. El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, donarà a conèixer la programació així com totes les novetats que s'oferiran enguany, a partir de dilluns.

Cugat.cat presenta aquest divendres davant la premsa la nova temporada que comença dilluns. El mitja local continua apostant pels informatius i els esports com a eixos centrals del seu servei a la ciutadania santcugatenca. La programació, però, no deixarà de banda els continguts musicals i d'entreteniment amb l'objectiu de satisfer a tots els públics i gustos. Així ho explica el director de Cugat.cat, Miquel Herrada.

Miquel Herrada

La nova programació està farcida de continguts informatius, d'entreteniment i música que esperem agradin a tothom.


La nova temporada també porta novetats a Cugat ràdio. La graella de la ràdio municipal deixa espai a la gent de la ciutat amb programes nous com el 'DiaCrònics', un magazín d'actualitat cultural o 'Tanquem pinya', a càrrec dels Gausacs. La programació musical continua apostant pel segell santcugatenc, per nous programes i per diversos estils musicals que puguin satisfer les preferències de tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.