Cugat.cat comença temporada amb l'aposta per les noves tecnologies


Temes relacionats

Cugat.cat comença temporada dilluns amb l'aposta per més informació i ràdio en directe (10/set/11)


  • Comparteix:

La nova temporada de Cugat.cat comença aquest dilluns i fa una aposta contundent pels informatius i les noves tecnologies que permetin la màxima difusió dels continguts. A més de la ràdio i del diari electrònic, també s'aposta per la utilització de la telefonia mòbil i les xarxes socials per informar la ciutadania de Sant Cugat.

El grup de comunicació multimèdia innova aquesta temporada amb la utilització total de la telefonia mòbil i les xarxes socials per fer arribar l'actualitat de manera immediata a tots els santcugatencs. Amb aquesta nova temporada, fa un salt endavant amb el Twitter, el Facebook i el MySpace entre altres espais a la xarxa. Ho ha explicat el director de Cugat.cat, Miquel Herrada.

Miquel Herrada

Fem una aposta per la tecnologia mòbil i les xarxes socials per informar minut a minut als santcugatencs.


Els informatius són l'espina dorsal de la programació d'aquesta nova temporada de Cugat ràdio, al 91.5 FM, amb nous presentadors i formats actualitzats. L''Informatiu Matí' amb Ana González i Sílvia González encetarà el dia de sis a vuit del matí. El 'Primera Plana' conduït enguany per Mar Castro agafarà el relleu a les vuit amb continguts renovats, sempre en directe. A un quart i cinc de deu, serà torn per a 'El gall del Monestir', la tertúlia conduïda per Josep Gimeno.

El magazín 'Sant Cugat a Fons' continuarà una temporada més de deu del matí a una del migida presentat ara per Sergi Alemany i Sergio Morales. La informació torna a Cugat ràdio a les dues amb l''Informatiu Tarda' amb Jaume Blanché i a l''Informatiu Vespre' Raquel Ligero farà un repàs, a les vuit, de les informacions més destacades del que ha passat a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.