Novetats musicals cada dimarts a Cugat.cat


  • Comparteix:

La música té vida pròpia a Cugat.cat

La música té vida pròpia a Cugat.cat

Cugat.cat continua aquest dimarts estrenant programes musicals. A més del 'Jukebox', com cada dia, aquest dimarts també tindrà lloc una reemissió del 'Rock'n'clàssics', el 'Música.cat,' que és una selecció de Martí González i 'En clau local', llistat triat per Jéssica Sotodosos.

De dilluns a divendres, el 'Jukebox' portarà una selecció dels grans 'hits' de la història de la música, a partir de dos quarts de tres de la tarda. També es tornarà a emetre 'Rock'n'clàssics', a partir de les set de la tarda, que inclou les biografies i la música d'artistes i grups del rock actual, presentat per Esteve Llop.

A les deu de la nit arriba 'Música.cat', una selecció de música de tots els estils i de diferents èpoques cantada en català, feta per Martí González. Una hora més tard, a partir de les onze de la nit, tindrà lloc 'En clau local', en el qual Jéssica Sotodosos porta una tria de música santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.