Nova programació musical els dijous a Cugat.cat


  • Comparteix:

Cugat.cat també és música

Cugat.cat també és música

Els dijous també vénen carregats de nova programació musical a Cugat.cat. A més del 'Jukebox', que té lloc a partir de dos quarts de tres de la tarda, s'incorpora el 'Jukebox de nit', a les deu de la nit, seguit del 'Bona nit Sant Cugat', una selecció del departament de musicals dels millors directes a la ciutat, a les onze de la nit.

La nova temporada de Cugat.cat incorpora nous programes musicals, també els dijous. A dos quarts de tres de la tarda s'emetrà una selecció dels grans 'hits' de la història de la música amb el 'Jukebox', com cada dia de dilluns a divendres. A les deu de la nit tindrà lloc el 'Jukebox de nit', amb ritmes més lents.

Una hora més tard, a les onze de la nit, s'emetrà el 'Bona nit Sant Cugat', un programa que inclourà les millors actuacions en directe de grups i artistes que han tingut lloc a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.