L'Associació de Famílies Nombroses veu amb bons ulls les propostes de Mas per polítiques familiars


  • Comparteix:

La delegació santcugatenca de l'Associació de Families Nombroses de Catalunya valora positivament la proposta del conseller en cap Artur Mas de triplicar les ajudes per fills menors de 3 anys. L'entitat local considera que aquesta mesura facilitarà que les families puguin decidir amb llibertat quans fills volen tenir.

Segons els plans de CiU, una familia amb un fill menor de 3 anys passaria de rebre els 525 euros anuals que rep actualment a percebre 1.450. A més, la mesura presentada per la federació també es faria extensiva a les llars amb nens menors de sis anys.

El compromís en matèria d'ajudes a la família d'Artur Mas, en cas que guanyi les eleccions, ha estat molt ben acollit per la seu local de l'Associació de Families Nombroses de Catalunya. Escoltem el president, Josep Manuel Prats.

Josep Manuel Prats

És un acostament a les polítiques europees en matèria de benestar familiar i facilita, sobretot, que les families puguin escullir amb llibertat el nombre de fills.


De fet, diu Prats, és una de les peticions que va demanar la FANOC en el primer congrès de families nombroses de Catalunya, que es va celebrar a la nostra ciutat. El president destaca, però, que aquest tipus de mesures també s'han d'implantar a la resta de comunitats autonòmes.

Josep Manuel Prats

Això és exercir de manera responsable les competències que cada comunitat autònoma té però demanem que s'apliqui a totes les de l'estat espanyol.


Recordem que aquestes ajudes de protecció a les families entrarien en vigor a partir de la propera legislatura si Convergència i Unió guanya les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.