Probike s'estableix a la ciutat amb la intenció de fomentar la bicicleta


  • Comparteix:

Probike, empresa especialitzada en la venda i reparació de bicicletes, ha inaugurat una botiga a la ciutat amb la intenció de fomentar l'ús d'aquest vehicle entre la ciutadania i d'expandir la seva marca a la comarca. L'empresa ha obert aquest dijous les portes del seu nou establiment ubicat a l'avinguda de Cerdanyola, amb la presència d'una setantena de persones. La cadena Probike ofereix exclusivament bicicletes de la marca americana Specialized.

El fundador de Probike, Pere Cahué, ha explicat que la cadena ha escollit Sant Cugat per obrir una nova botiga, ja que hi ha molts santcugatencs que es desplaçaven a l'establiment de Barcelona a fer les seves compres. A més, ha afegit que aquest nou projecte pot obrir a la companyia les portes de la comarca. Cahué ha subratllat en què consisteix exactament aquest projecte.

Pere Cahué

Un 'concept store' és una botiga amb la particularitat que només té una marca a oferir


La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha valorat positivament l'establiment d'aquesta botiga a la ciutat i ha dit que l'empresa tindrà el suport de l'Ajuntament, ja que aposta per fomentar hàbits saludables.

Cristina Paraira

Amb la inauguració d'aquesta empresa tots en sortirem beneficiats.







Les noves instal·lacions, a més de l'espai dedicat a la venda de bicicletes i accessoris, consta d'un taller de reparació. A més, la companyia es dedica a organitzar esdeveniments i tot tipus d'activitats amb aquests vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.