El rock, el soul i el hip-hop protagonitzaran el 'Mou-te' tardor


Temes relacionats

El jurat comença avui la tria dels cinc grups que competiran al 'Mou-te' ( 5/set/11)

Queden tres setmanes més per inscriure's al 'Mou-te' de la tardor (14/ago/11)

El 'Mou-te' tardor 2011 crida als músics santcugatencs a participar (28/jul/11)


  • Comparteix:

Don Johnsons oferirà el primer concert del 'Mou-te' tardor

Don Johnsons oferirà el primer concert del 'Mou-te' tardor

Don Johnsons, Reality Soul, FF i Bosni són els grups escollits per encapçalar el cartell de tardor del concurs 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. La varietat d'estils, que va del rock'n'roll al hip-hop passant pel soul, caracteritza aquesta 5a edició del certamen, que també comptarà amb l'actuació dels teloners Una hora más, Sense sal, Mixumeig i Celesta. Tots els concerts del 'Mou-te' són gratuïts i tindran lloc al Casal de Mira-sol a les onze de la nit. L'actuació dels teloners serà de 40 minuts, i el grup seleccionat comptarà amb una hora i mitja.

La cap de la secció musical de Cugat.cat i organitzadora del 'Mou-te', Jéssica Sotodosos, ha destacat a Cugat.cat la varietat estilística i la joventut dels grups seleccionats.

Jéssica Sotodosos

Els espectadors del 'Mou-te' podran gaudir d'una gran varietat musical.


Malgrat això, Sotodosos ha lamentat el poc temps que han tingut els grups per inscriure's al concurs aquesta vegada. Per evitar que aquest fet causés una davallada de la qualitat musical del cicle, l'organització ha decidit exercir el seu dret de reduir les actuacions de cinc concerts a només quatre.

Els concerts de tardor de la 5a edició del certamen començaran el primer divendres d'octubre amb l'actuació de Don Johnsons. Es tracta d'un grup de rock'n'roll que va ser finalista per representar Espanya a Eurovisió i ara presenta el seu primer treball de llarga durada, 'Pregúntale a tu novia'. Com a teloners tindran Una hora más, un conjunt de pop-rock que presentarà els seus propis temes.

La segona cita és el darrer divendres d'octubre i anirà a càrrec de Reality Soul, una banda de tribut al soul power dels anys 60. La banda de vuit components versiona artistes com Otis Redding, Aretha Franklin o James Brown. Els joves Sense sal tindran el rol de teloners amb el seu pop-rock caracteritzat per instruments com l'ukelele, la trompeta o l'acordió.

El hip-hop també serà present al 'Mou-te' tardor, i tindrà com a protagonista el grup FF, una banda local amb una llarga trajectòria que acaba de publicar el seu darrer disc, 'A lo bruto'. En aquest tercer concert la nit l'obrirà Mixumeig, el duet format per Sole Ole i Pau Urgell, que oferirà la seva original proposta de jugar amb els sons. Serà el primer divendres de novembre.

El punt final d'aquesta edició el posarà, el tercer divendres de novembre, el grup Bosni, un conjunt de cinc músics de poc més de 20 anys d'edat que barreja els temes d'actualitat amb conceptes més personals i introspectius. Es tracta d'un rock influenciat per grups internacionals de pop-rock alternatiu. El precedirà el pop-rock indie dels Celesta, que enguany han enregistrat el seu primer EP i el presentaran en directe.

Tots els concerts del 'Mou-te' són gratuïts i tindran lloc al Casal de Mira-sol a les onze de la nit. L'actuació dels teloners serà de 40 minuts, i el grup seleccionat comptarà amb una hora i mitja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.