Una oficina informarà sobre les requalificacions de zones verdes a Valldoreix


Temes relacionats

La fi del conflicte per les zones verdes de Valldoreix, més a prop (22/mar/11)

Acord Sant Cugat - Valldoreix per desencallar la problemàtica d'expropiacions de zones verdes (18/mar/11)


  • Comparteix:

Can Busquests quedarà protegit gràcies a la modificació del PGM

Can Busquests quedarà protegit gràcies a la modificació del PGM

L'Ajuntament posarà en marxa a partir del dilluns 19 de setembre l'Oficina d'Atenció Ciutadana de les Zones Verdes de Valldoreix. L'objectiu és resoldre dubtes i recollir propostes sobre el procés de requalificació que l'Ajuntament i l'EMD han impulsat en aquestes zones de la ciutat, que són parcel·les privades amb clau urbanística 6b.

L'oficina atendrà a través d'entrevistes individualitzades els propietaris inclosos en l'àmbit d'actuació d'aquest procés urbanístic. Les entrevistes, que es donaran amb cita prèvia, s'han de concertar a través del telèfon de l'Ajuntament (93.565.70.00) o per correu electrònic zonesverdesvalldoreix@santcugat.cat. L'horari d'atenció serà d'una a tres del migdia i de cinc a set de la tarda.

El ple municipal de març va aprovar inicialment una modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) als àmbits de Valldoreix i altres zones del municipi amb l'objectiu de donar sortida a les demandes d'expropiació dels propietaris de zones verdes.

Aquest tràmit urbanístic ha de permetre compensar els propietaris de zones verdes amb sostre edificable a altres parcel·les de la ciutat. La compensació es farà en la proporció de 30 metres quadrats de sòl per un metre quadrat de sostre edificable. A canvi, la qualificació de zona verda es traslladarà als espais urbanitzables i urbanitzables no programats de Can Monmany i Can Busquets. D'aquesta manera, aquestes dues finques quedaran totalment preservades i es podran integrar al Parc Natural de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.