Repetir el castell 4 de 8, el proper objectiu dels castellers de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una actuació anterior dels castellers

Una actuació anterior dels castellers

Els castellers de Sant Cugat han encetat aquest diumenge la segona part de la temporada castellera amb una actuació a Girona en motiu de l'Onze de setembre. Els Gausacs es preparen per la següent actuació, en el marc de la Festa Major de Valldoreix, aquest diumenge on tenen per objectiu repetir el 2 de 7 i el 4 de 8.

Els Gausacs han començat la segona part de la temporada amb l'actuació a Girona on van descarregar el 4 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el 3 de 7. A la tarda, es van traslladar a Castell d'Aro on van oferir el 4 de 7, el 3 de 7 i el 5 de 6. Aquesta jornada ha servit als castellers de la nostra ciutat per preparar la propera cita per la Festa Major de Valldoreix, on actuaran al costat dels Moixiganguers d'Igualada i els Xics de Granollers.

El president de l'entitat, Santi Casanova, ha fet una crida a tots els santcugatencs a assistir en aquesta segona actuació per ajudar a la colla a aconseguir l'objectiu de la jornada: repetir el 2 de 7 i sobretot tornar a oferir el 4 de 8.

Santi Casanova

Animem a la gent a venir aquest diumenge a Valldoreix per ajudar-nos a assolir el nostre objectiu: repetir el 4 de 8.



Per assolir el repte aquest diumenge a Valldoreix, el grup s'ha marcat tres assajos especials, un dels quals es farà aquest dimecres a la plaça d'Octavià de nou del vespre a onze de la nit.

L'actualitat castellera dels Gausacs es repassarà a Cugat.cat amb el programa de ràdio 'Tanquem Pinya' a càrrec d'Aina Serra cada dilluns de nou a deu del vespre i cada dimarts d'una a dues del migdia, la reemissió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.