Els restauradors podran fer cursos d'higiene alimentària per adequar-se a la normativa

El curs està dirigit a tots els restauradors santcugatencs

Societat

Publicat el 12/set/11 per Raquel Ligero

Els restauradors de la ciutat ja disposen d'un curs d'higiene alimentària bàsica, dirigit per l'àrea de Sanitat de l'Ajuntament i impartit per l'Assessoria Catalana d'Higiene Alimentària. La formació és obligatòria per al gremi i garanteix, segons el regidor de Sanitat, Raül Grangé, la qualitat alimentària i la correcta manipulació dels productes. A més, el regidor assegura que demostra la responsabilitat dels restauradors amb la seva feina, que és un sector cada vegada més prestigiós.

Des d'ara i fins a finals d'any, el Gremi de Restauradors es podrà beneficiar d'un mòdul inicial amb continguts de caràcter bàsic per a la manipulació dels aliments, que es repetirà quatre vegades. A més, la normativa sanitària obliga també a fer una formació continuada i per aquest motiu es crearà un segon mòdul, amb temes ampliats. Josep Baeta és el president del Gremi de Restauradors.

Josep Baeta

Permanentment hi haurà un primer mòdul per aprendre a treballar amb aliments, i un altre mòdul que tocarà temes amb més profunditat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




De la seva banda, el regidor de Sanitat, Raül Grangé, considera imprescindible que els restauradors manipulin correctament els productes amb què treballen i ofereixin qualitat al client.

Raül Grangé

Totes les persones que es dediquen a la creativitat a la cuina tenen una gran responsabilitat per cuidar un sector molt important de l'economia i per garantir la salut dels clients.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El primer dels quatre cursos que es faran aquest any ha començat aquest dilluns a la tarda al Xalet Negre. Per participar als altres cursos, els restauradors es poden adreçar al Gremi de Restauradors de Sant Cugat o a l'àrea de Sanitat de l'Ajuntament.