Nova edició del Curs d'Història de Valldoreix


  • Comparteix:

Valldaurex organitza el Curs d'Història de Valldoreix

Valldaurex organitza el Curs d'Història de Valldoreix

El Centre d'Estudis Valldaurex, ofereix una nova edició del curs d'història del territori, enguany sota el títol 'La població de Valldoreix en els segles XVI al XX: genealogia i demografia'. La 18a edició del curs, que s'ha inaugurat aquest dilluns, s'allargarà fins aquest dijous i té lloc a la Sala de Convent de les Missioneres dels Sagrats Cors de Jesús i Maria a dos quarts de vuit del vespre.

Aquest dimecres, el curs abordarà una sessió titulada 'De l'esforç col·lectiu al Metro del Vallès: 80 anys de tren a Valldoreix'. Dijous serà el torn de 'Valldoreix en moviment. Història del transport a Valldoreix'.

El curs s'ha inaugurat aquest dilluns de la mà del president de l'EMD, Josep Puig, que ha remarcat la necessitat de potenciar el sentiment de pertinença al territori amb iniciatives com el curs d'història.

L'acte inaugural també ha comptat amb les intervencions de les membres de la Societat Catalana de Genealogia, Aina Pascual i Dolors Vila, que han protagonitzat una ponència sobre l'evolució demogràfica del territori i la geneologia de les nissagues familiars de l'EMD. Aquesta conferència té continuïtat aquest dimarts.

Totes les sessions tenen lloc a la Sala de Convent de les Missioneres dels Sagrats Cors de Jesús i Maria a partir de dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.