La plaça d'Octavià tindrà aquest cap de setmana un tancat on adoptar gats i gossos


  • Comparteix:

Un dels gossos de l'últim estand per adopció

Un dels gossos de l'últim estand per adopció

La plaça d'Octavià acollirà aquest dissabte i diumenge un tancat de gossos i gats per adoptar. Des de les onze del matí i i fins a les vuit del vespre, es podrà passar a veure la quinzena d'animals que estan a l'espera d'una família. El regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, ha animat tothom qui vulgui incrementar la família amb un animal de companyia a anar-hi.

Actualment hi ha uns 15 animals, entre gats i gossos, a Sant Cugat a l'espera d'una família. Per aquest motiu, la plaça d'Octavià recuperarà aquest cap de setmana, des de les onze del matí fins a les vuit del vespre, el tancat de gossos i gats per adoptar.

Tots els animals que s'adoptin seran lliurats amb un microxip d'identificació i totalment esterilitzats. El futur propietari pagarà una taxa fiscal de 53 euros en concepte d'identificació, mentre que l'esterilització va a càrrec de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.