El CatSalut garanteix que els CAP mantindran les seves especialitats


  • Comparteix:

El tercer CAP obrirà les portes a finals d'any

El tercer CAP obrirà les portes a finals d'any

El director del Sector Sanitari del Vallès Occidental ha refermat el compromís del Servei Català de la Salut (CatSalut) de garantir la continuïtat dels serveis d'endocrinologia, reumatologia i rehabilitació amb independència de la resolució de l'ERO de Mútua Terrassa. En l'acte de presentació de les dades d'ús dels CAP de la ciutat, Joan Parellada també ha confirmat que l'entrada en funcionament del tercer CAP és manté per a finals d'any. De la seva banda, el regidor de Sanitat, Raül Grangé, ha aprofitat per reclamar per a Sant Cugat els serveis d'urgències de pediatria i traumatologia en cap de setmana.

En un acte públic a l'Ajuntament, el director del Sector Sanitari del Vallès Occidental, Joan Parellada, s'ha mostrat rotund a l'hora d'assegurar que els CAP del municipi mantindran tots els serveis que ofereixen actualment. Aquest compromís desmunta les veus que advertien que l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de Mútua Terrassa podria repercutir en la continuïtat dels serveis de rehabilitació, endocrinologia i reumatologia.

En relació a la posada en marxa del tercer CAP, Parellada ha assegurat que el centre obrirà les portes a finals d'aquest any, tal com estava previst, o, com a màxim, a principis d'any.

Joan Parellada

A finals de setembre s'entrega l'obra al CatSalut. No hi ha cap inconvenient perquè el CAP entri en funcionament quan està previst


Parellada ha fet aquestes declaracions just quan aquest divendres finalitza el termini perquè els operadors sanitaris presentin els seus projectes per gestionar els tres CAP de la ciutat. De moment, segons ha pogut saber Cugat.cat, Mútua Terrassa ha presentat tres projectes per a cadascun del centres d'atenció primària de Sant Cugat.

De la seva banda, el regidor de Sanitat, Raül Grangé, ha aprofitat l'acte públic d'aquest dimecres per advertir de la necessitat que Sant Cugat tingui serveis d'urgències de pediatria i traumatologia en cap de setmana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.