Les reunions dels 'indignats' tornen aquest dissabte a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Participants en anteriors assemblees

Participants en anteriors assemblees

Les trobades dels 'indignats' tornen aquest dissabte a les vuit del vespre, després de l'aturada estival. Els santcugatencs tornen a estar cridats a la plaça d'Octavià per debatre temes com les retallades, les privatitzacions, les reformes laborals i la reforma de la Constitució espanyola.

L'assemblea constarà d'un torn obert de paraula, perquè tots els santcugatencs que hi assisteixin i vulguin intervenir puguin disposar del micròfon. Així mateix, es plantejaran quins són els objectius que es plantegen de cara a aquest nou curs i quines accions emprendran, en cas que es consideri convenient, per defensar els drets socials i els serveis públics.


  • Comparteix:

COMENTARIS

Indignats,tindreu en compte també el tema de les persones que fan fora del seu pis nomès per l´afany usurer de "guanyar"més calés?Es vergonyós que hi hagin individuos que tant els fa que tirin al carrer persones que tota la vida han viscut en la "seva" llar,i ara per qué tenen "fam" de fer-se rics els amos el facin fora.On està l´humanitat.....?Quin escandol!!!

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 16/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.