El centre de la ciutat amplia la zona vianantitzada amb quatre carrers més


  • Comparteix:

Els carrers dels Marges, Mir, Sallés i Escaletes llueixen nova fisonomia un cop han finalitzat els treballs de remodelació. Aquestes vies compten ara amb un nou sistema de clavegueram, un nou enllumenat i la calçada i la vorera estan a un mateix nivell. Una subvenció de la Diputació de Barcelona ha cobert els 370.000 euros del cost dels treballs.

Els treballs també han servit per renovar la xarxa d'aigües residuals i les d'abastament d'aigua i de gas. A més, s'ha instal·lat una nova xarxa de recollida d'aigües pluvials i un nou sistema d'enllumenat. Durant les setmanes que s'han allargat les obres també s'han endreçat els cablejats de les línies elèctriques i telefòniques. En aquests moments, però, falta que l'empresa Fecsa passi el subministrament elèctric de la instal·lació vella a la nova instal·lació col·locada amb les obres.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat aquest divendres els carrers remodelats i ha explicat el canvi que suposen aquests treballs per als veïns.

Mercè Conesa

Els treballs s'han fet tenint en compte els veïns. Però ha estat un bon canvi i s'han millorat els serveis en general.


L'empresa Coynsa s'ha encarregat de l'actuació al carrer d'Escaletes, Tagoynsa dels carrers dels Marges i Mir i la companyia CiC 3 ha fet els treballs del carrer de Sallés.

D'altra banda, les obres de remodelació del passatge Diputació estan ja molt avançades i el govern ha anunciat que s'enllestiran en els propers dies. A més, s'han adjudicat ja les obres del passeig de la Creu a l'empresa Innovia. En les properes setmanes començaran les obres d'aquesta zona. Aquestes dues actuacions també han rebut la subvenció de la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Las calles peatonales y las aceras son trampas en muchos casos mortales para los indefensos peatones, salir de una tienda o de la propia porteria de tu casa, puede significar que una bicicleta que circula por la ecera te pase literalmente por encima, a mi personalmente ayer por la tarde, saliendo de una entida bancaria, Las autoridades locales de Sant Cugat tiene que regular con inmediatez el uso de las bicicletas, ESTAS CIRCULAN POR ENCIMA DE LAS ECERAS, MUCHAS VECES SUPERAN EN VELOCIDAD A LOS COCHES, PARA LOS PEATONES ES MAS SEGURO CAMINAR POR LA CALZADA, QUE PASEAR POR LA PEATONAL O POR ENCIMA DE LAS ACERAS, las bicicletas se han adueñado de la peatonal, circula sin seguro ni matricula, los ciclistas llevan casco, para protejersa, ¿Pero quien proteje a los peatones? ¡yA ESTA BIEN! Los espacios naturales de los peatones, son las aceras y las zonas, que como su nombre indica son peatonales. Sra Alcaldesa, usted es la maxima autoridad local en materia de seguridad ciudadana, haga su trabajo, queremos caminar tranquilos por las calles de nuestra poblacion.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 16/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.