Demanen 309 anys de presó per al santcugatenc Carlos Morín per avortaments il·legals


Temes relacionats

Imputen el doctor Carlos Morín per 115 avortaments il·legals (24/feb/11)

El doctor santcugatenc Carlos Morín tenia un paradís fiscal a Luxemburg (19/mar/08)


  • Comparteix:

Morín, durant la seva detenció (imatge d'arxiu)

Morín, durant la seva detenció (imatge d'arxiu)

La fiscalia demana 309 anys de presó per al ginecòleg santcugatenc Carlos Morín, imputat el febrer per 115 avortaments il·legals, alguns dels quals per sobre de les 14 setmanes de gestació. La fiscalia també demana 204 anys de presó per a la seva dona i sòcia i penes d'entre 50 i 200 anys per una desena de col·laboradors.

Carlos Morín va ser acusat el 2007 per practicar més d'un centenar d'avortaments il·legals, i imputat a principis d'any també per intrusisme, falsedat documental i associació il·lícita. El ginecòleg, que llavors residia a la nostra ciutat, practicava els avortaments a les clíniques TBC i Ginemedex de Barcelona, on la Guàrdia Civil va trobar màquines trituradores de fetus durant un escorcoll.

A més, Morín tenia muntat un entremat econòmic en un paradís fiscal de Luxemburg, on va establir una societat patrimonial de la qual depenien totes les seves propietats i béns.



  • Comparteix:

COMENTARIS

POCOS son, ¿CUANTOS AÑOS CUMPLIRA? En este pais tendria que existir la cadena perpetua, para casos como este y para los crimenes cometidos por los terroristas, entre otros. Este hombre ha matado a los seres humanos mas indefensos, los que no pueden defenderse por ellos mismos. Con sus manos le ha quitado la vida a gente que ni siquiera HABIAN NACIDO, LO HACIA POR EL SIMPLE ECHO DE EXISTIR. eran molestos, mujeres Y HOMBRES muchas veces no se plantean que la practica DEL SEXO, CONLLEVA DAR LA VIDA EL ABORTO ES UN CRIMEN CONTRA LA HUMANIDAD, Y LOS QUE LOS PRACTICAN DEBERIAN SER JUZGADOS POR GENOCIDIO..

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 16/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.