El xef del restaurant Vermell del Sant Cugat H&R, Germán Espinosa, ha estat seleccionat per participar al Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí que se celebra a Vinaròs aquest dilluns. Espinosa representa a Catalunya en un concurs gastronòmic, on els territoris de l’Estat estan representades per un sol cuiner.
El concurs té com a ingredient principal el llagostí de Vinaròs i l’elaboració del plat començarà a les cinc de la tarda. Els xefs tindran dues hores per cuinar la recepta que després serà avaluada pel jurat. Entre els membres d’aquest jurat estarà el cuiner de Xàtiva Vicente Patiño. El xef del restaurant Vermell, Germán Espinosa, ha destacat què representa la participació en aquest concurs de cuina.
Germán Espinosa
Espinosa també ha comentat que aquest concurs gastronòmic serveix per conèixer què fan altres companys de professió. El plat que presenta el xef es podrà degustar a Sant Cugat en la propera carta de tardor del restaurant Vermell.

