El xef del restaurant Vermell representarà Catalunya a un concurs gastronòmic a Vinaròs


  • Comparteix:

El restaurant Vermell forma part de l'hotel Sant Cugat

El restaurant Vermell forma part de l'hotel Sant Cugat

El xef del restaurant Vermell del Sant Cugat H&R, Germán Espinosa, ha estat seleccionat per participar al Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí que se celebra a Vinaròs aquest dilluns. Espinosa representa a Catalunya en un concurs gastronòmic, on els territoris de l'Estat estan representades per un sol cuiner.

El concurs té com a ingredient principal el llagostí de Vinaròs i l'elaboració del plat començarà a les cinc de la tarda. Els xefs tindran dues hores per cuinar la recepta que després serà avaluada pel jurat. Entre els membres d'aquest jurat estarà el cuiner de Xàtiva Vicente Patiño.

El xef del restaurant Vermell, Germán Espinosa, ha destacat què representa la participació en aquest concurs de cuina.

Germán Espinosa

Tenim molta feina, però no tanta com ens agradaria. Aquesta és una manera de promoció i de donar-nos a conèixer fora d'Espanya.


Espinosa també ha comentat que aquest concurs gastronòmic serveix per conèixer què fan altres companys de professió. El plat que presenta el xef es podrà degustar a Sant Cugat en la propera carta de tardor del restaurant Vermell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.