S'habilita una oficina per informar sobre les requalificacions de zones verdes a Valldoreix


  • Comparteix:

Les zones verdes es traslladaran a altres punts de la ciutat.

Les zones verdes es traslladaran a altres punts de la ciutat.

L'Ajuntament posa en marxa a partir d'aquest dilluns l'Oficina d'Atenció Ciutadana de les Zones Verdes de Valldoreix. Aquesta oficina resoldrà dubtes dels propietaris i recollirà propostes sobre el procés de requalificació que tant l'EMD com l'Ajuntament han impulsat en aquestes zones de la ciutat, les quals són parcel·les privades amb clau urbanística 6b.

L'oficina atendrà a través d'entrevistes individualitzades els propietaris inclosos en l'àmbit d'actuació d'aquest procés urbanístic. Les entrevistes, que es donaran amb cita prèvia, s'han de concertar a través del telèfon de l'Ajuntament (93.565.70.00) o per correu electrònic zonesverdesvalldoreix@santcugat.cat. L'horari d'atenció serà d'una a tres del migdia i de cinc a set de la tarda.

El ple municipal de març va aprovar inicialment una modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) als àmbits de Valldoreix i altres zones del municipi amb l'objectiu de donar sortida a les demandes d'expropiació dels propietaris de zones verdes.

Aquest tràmit urbanístic ha de permetre compensar els propietaris de zones verdes amb sostre edificable a altres parcel·les de la ciutat. La compensació es farà en la proporció de 30 metres quadrats de sòl per un metre quadrat de sostre edificable. A canvi, la qualificació de zona verda es traslladarà als espais urbanitzables i urbanitzables no programats de Can Monmany i Can Busquets. D'aquesta manera, aquestes dues finques quedaran totalment preservades i es podran integrar al Parc Natural de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.