El moviment 15-M busca coordinar-se amb altres assemblees de l'entorn


  • Comparteix:

Imatge de l'acampada de la plaça d'Octavià

Imatge de l'acampada de la plaça d'Octavià

El moviment 15-M s'ha reunit per primera vegada a la ciutat des de l'estiu amb l'objectiu de definir la situació actual i fixar objectius en una assemblea que ha tingut lloc aquest dissabte. Tot i que se segueix donant prioritat a actuacions a àmbit local, l'assemblea ha servit per buscar fórmules de coordinació amb assemblees de la comarca i la demarcació. La conscienciació és una altra de les preocupacions dels membres del moviment, que consideren insuficient la participació que ha tingut l'assemblea, d'una quarantena de persones.

Després d'un estiu d'inactivitat, el moviment 15-M de Sant Cugat ha reactivat el treball assembleari per plasmar els seus principis morals i proporcionar a la ciutat un moviment de democràcia deliberativa. Segons explica un dels membres del moviment, Nil Dot, una de les prioritats és aconseguir coordinació entre les diferents assemblees del Vallès a través d'una plataforma formada pels seus representants.

Nil Dot

Hem de canviar aspectes del poble, però volem que els canvis estiguin en harmonia amb els d'altres pobles. Per això és la plataforma.




Dot ha explicat que l'assemblea també ha servit per intercanviar les conclusions que els membres han extret durant període estival, i veu el moviment 'molt viu i amb ganes de treballar'. Tot i això, s'ha mostrat preocupat perquè només unes 40 persones han participat de l'assemblea i creu que s'ha de fer més treball de conscienciació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.