Una família santcugatenca denunciarà un parc d'aventura d'Andorra per greus ferides a una menor


  • Comparteix:

Imatge de l'atracció. / Font: www.naturlandia.ad

Imatge de l'atracció. / Font: www.naturlandia.ad

La família d'una menor santcugatenca denunciarà un parc d'aventura andorrà, després que la nena patís en una atracció greus ferides en un peu, segons informa TV3. La menor ha estat intervinguda durant 12 hores per reconstruir l'extremitat, que havia quedat seccionada per l'atracció Tobotronc.

El peu dret de la nena va quedar seccionat per l'empenya en un accident en el Tobotronc, una tobogan del parc Naturlandia. La menor va ser atesa pels serveis mèdics dels Bombers d'Andorra i traslladada amb helicòpter a l'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell, però davant la gravetat de la ferida, la van traslladar a Vall d'Hebron de Barcelona. Allà, va ser intervinguda durant 12 hores per reconstruir el peu i l'afectació en tendons, ossos i vasos sanguinis, a més efectuar-li implants de pell.

L'accident de la menor santcugatenca, que va succeir durant l'agost, no és l'únic cas. Un jove badaloní de 23 anys també ha resultat ferit en la mateixa atracció en un altre accident. El Trobotronc és una via en pendent d'uns cinc kilòmetres, on llisquen uns trineus.

Les dues famílies demanen responsabilitats al parc d'aventura. De moment, el jove badaloní ja ha presentat denúncia a la policia andorrana i la família santcugatenca té previst fer el mateix als jutjats, segons ha avançat TV3. De la seva banda, els responsables de la instal·lació diuen que ha passat totes les revisions del fabricant i que compleix totes les mesures de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.