Sant Cugat dedicarà el Dia Internacional de la Gent Gran a la salut


  • Comparteix:

Pellicer, acompanyada de representants de les entitats

Pellicer, acompanyada de representants de les entitats

La salut serà l'eix dels actes del Dia Internacional de la Gent Gran, que a la ciutat se celebrarà divendres de la setmana vinent a la plaça d'Octavià amb un 'bosc de la salut'. Dins d'aquest espai, hi haurà una carpa que servirà perquè les entitats del sector mostrin la seva feina. A més, s'habilitaran quatre racons on els visitants podran practicar diverses activitats relacionades amb la salut. La jornada començarà a dos quarts de dotze del migdia i s'allargarà fins a dos quarts de nou del vespre.

Els racons, que s'instal·laran al voltant de la plaça d'Octavià, tractaran diverses qüestions relacionades amb la salut. Un d'aquests espais estarà dedicat als remeis de l'àvia on s'informarà sobre solucions naturals d'ús quotidià, és a dir, herbes medicinals, infusions i remeis tradicionals. Un altre racó disposarà de personal qualificat per assessorar sobre l'activitat física més adient per a cada persona. Al racó del control de salut s'hi faran proves de tensió i de sucre i s'aconsellarà als usuaris en funció dels resultats. Finalment, el racó infantil proposarà una taller intergeneracional que treballarà les bones pràctiques alimentàries.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, destaca l'esperit de la jornada.

Susanna Pellicer

Creiem que cal reconèixer la contribució de la gent gran a la nostra societat.


A la plaça també s'hi instal·larà un escenari que acollirà una xerrada a càrrec del director del CAP Valldoreix, Jordi Jiménez. La diada finalitzarà amb un ball de la mà de la formació Orgue de Gats.

La jornada està organitzada per l'Ajuntament amb el suport de les entitats dedicades a la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.