La Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Sant Cugat i Barberà han publicat una guia d'autocontrol per a establiments de restauració i menjars per emportar. El document, que vol contribuir a garantir les condicions pràctiques correctes d'higiene al sector, s'emmarca dins les competències que, en matèria de salut, té l'administració local, en concret en el control dels riscos per a la salut relacionats amb els aliments.
En definitiva, l'objectiu de la guia no és només millorar la qualitat del servei, sinó que també vol proporcionar els mitjans perquè els establiments de restauració i de menjars preparats es puguin dotar de plans d'autocontrol propis adaptats a les seves conveniències i especificitats que els permetin garantir la seguretat dels aliments que posen a l'abast de la ciutadania.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.