Sant Cugat participa en la publicació d'una guia d'autocontrol per a establiments de restauració

La guia va dirigida a qui manipula aliments / Foto: Viladepiera.cat

Societat

Publicat el 19/set/11 per Mar Castro

La Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Sant Cugat i Barberà han publicat una guia d'autocontrol per a establiments de restauració i menjars per emportar. El document, que vol contribuir a garantir les condicions pràctiques correctes d'higiene al sector, s'emmarca dins les competències que, en matèria de salut, té l'administració local, en concret en el control dels riscos per a la salut relacionats amb els aliments.

En definitiva, l'objectiu de la guia no és només millorar la qualitat del servei, sinó que també vol proporcionar els mitjans perquè els establiments de restauració i de menjars preparats es puguin dotar de plans d'autocontrol propis adaptats a les seves conveniències i especificitats que els permetin garantir la seguretat dels aliments que posen a l'abast de la ciutadania.