El xef del restaurant Vermell guanya el premi Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs


Temes relacionats

El xef del restaurant Vermell representarà Catalunya a un concurs gastronòmic a Vinaròs (18/set/11)


  • Comparteix:

Germán Espinosa

Germán Espinosa

El xef del restaurant Vermell Germán Espinosa ha guanyat el concurs de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs, a Castelló. Espinosa s'ha endut el premi pel caneló de llagostí de Vinaròs farcit de verdures de mar, ingredients ibèrics i emulsió de safrà.

Després d'una primera experiència com a participant en el 4t Concurs Cuiner de l'Any, on no va poder passar la segona semifinal, Espinosa reconeix que tant ell com el seu equip ja han trobat la fórmula per aconseguir l'èxit en els premis culinaris. Segons el xef del restaurant Vermell, la clau està en saber separar la cuina de restaurant amb la cuina enfocada per al jurat d'un concurs.

Amb el premi del concurs de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs entre les mans, Espinosa demana als santcugatencs que s'acostin al restaurant Vermell per tastar els seus plats, segons diu, bons i econòmics.

German Espinosa

Els santcugatencs s'han d'adonar que tenen un restaurant de nivell a la ciutat i amb preus econòmics.


El premi consta de 1.000 euros i un llagostí d'or. El plat que presenta el xef es podrà degustar a Sant Cugat en la propera carta de tardor del restaurant Vermell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.