El xef del restaurant Vermell guanya el premi Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

germanespinosa.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard

Redacció

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més
20/09/11 a les 07:51h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

El xef del restaurant Vermell Germán Espinosa ha guanyat el concurs de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs, a Castelló. Espinosa s’ha endut el premi pel caneló de llagostí de Vinaròs farcit de verdures de mar, ingredients ibèrics i emulsió de safrà.

Després d’una primera experiència com a participant en el 4t Concurs Cuiner de l’Any, on no va poder passar la segona semifinal, Espinosa reconeix que tant ell com el seu equip ja han trobat la fórmula per aconseguir l’èxit en els premis culinaris. Segons el xef del restaurant Vermell, la clau està en saber separar la cuina de restaurant amb la cuina enfocada per al jurat d’un concurs. Amb el premi del concurs de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs entre les mans, Espinosa demana als santcugatencs que s’acostin al restaurant Vermell per tastar els seus plats, segons diu, bons i econòmics.

Declaracions

German Espinosa

Els santcugatencs s’han d’adonar que tenen un restaurant de nivell a la ciutat i amb preus econòmics.

El premi consta de 1.000 euros i un llagostí d’or. El plat que presenta el xef es podrà degustar a Sant Cugat en la propera carta de tardor del restaurant Vermell.