L'Ajuntament crearà un nou registre municipal d'associacions


  • Comparteix:

L'Ajuntament engegarà un registre municipal d'associacions i entitats amb l'objectiu de crear un cens amb totes les dades actualitzades. Per agilitzar la posada en marxa d'aquest servei, el consistori ha enviat una carta informativa a tots els col·lectius locals per facilitar la recopilació i unificació de les dades.

Amb l'objectiu d'oferir un millor servei als ciutadans, l'administració ha decidit crear un registre on quedin registrades tota la informació sobre les entitats i associacions de la ciutat. Fins ara, aquestes dades les tenien diferents àrees de l'Ajuntament; però amb el nou registre, les informacions quedaran compilades d'una manera centralitzada.

A més, aquest servei municipal permetrà que les entitats accedeixin a diferents ajuts, tal i com explica la regidora de Serveis Generals:

Marta Subirà

L'objectiu és que l'Ajuntament disposi de tota la informació necessària d'una forma centralitzada


Per facilitar l'obtenció de dades, el consistori ha enviat aquesta setmana una carta informativa a totes les associacions perquè omplin un formulari. Els detalls els té Marta Subirà:

Marta Subirà

L'Ajuntament ha enviat una carta amb un formulari per coneixer les dades renovades de les associacions


Després de donar les seves dades, els col·lectius rebran el seu número d'inscripció al registre. Aquest número serà imprescindible per realitzar els diferents tràmits municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.