Les activitats educatives del Museu van aplegar uns 8.000 alumnes el curs passat


  • Comparteix:

Gairebé 8.000 alumnes van assistir el curs passat a alguna de les propostes del Programa d'Activitats Educatives del Museu de Sant Cugat. L'equipament municipal ofereix per aquest curs 2011-2012 un total de 35 propostes educatives per a les escoles i adreçades a alumnes d'infantil, primària, secundària, batxillerat i formació d'adults.

Les activitats de l''Estiu al Museu' d'aquest estiu han rebut un increment d'assistents de més d'un 45%, passant de 410 el 2010 als 598 d'enguany, i amb una mitjana de 20 persones per cada activitat. A més, l'exposició 'Un beso te cerrará la boca' de Clara Sullà a la Casa Aymat va rebre més de 300 visitants.

Les activitats proposades són visites, tallers, itineraris, espectacles educatius i naracions i tracten de manera integradora aspectes relatius a l'arquitectura del cenobi, l'art i la història, la vida social i la quotidianitat del Monestir i de la vila.

Els assistents a les activitats durant el darrer curs han estat concretament 7.980, que s'han repartit entre les instal·lacions del Monestir i la Casa Aymat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.