La santcugatenca Mireia Arbiol afronta avui el càsting final de Macedònia


  • Comparteix:

Imatge promocional del càsting 2011

Imatge promocional del càsting 2011

La santcugatenca Mireia Arbiol és una de les 19 preseleccionades per anar aquest diumenge al càsting final de Macedònia. El grup tria aquest diumenge les cinc noves integrants, després de les proves que faran les aspirants a l'Escola de Comèdia Musical de la resident valldoreixenca Coco Comín, ubicada a Barcelona.

El càsting d'aquest diumenge inclou proves de dansa, cant i teatre. Les candidates s'hauran de preparar vuit cançons i hauran de vestir roba còmoda al matí i un vestuari rocker a la tarda. Les famílies de les noies podran dinar amb elles i a les sis de la tarda també podran assistir al concert que clourà el càsting.

Les cinc noies que siguin escollides formaran part del grup durant els propers cinc anys, ja que les integrants han de tenir entre 11 i 15 anys d'edat. El grup per a públic infantil i preadolescent ideat per Dani Coma ara fa 10 anys a Castellar del Vallès, renova periòdicament les seves 'fruites'. Amb aquest relleu, el grup estrenarà la seva quarta generació.

Des del 20 d'agost, quan va començar el càsting 2011, s'hi han presentat 457 aspirants de tot Catalunya i tres del Principat d'Andorra. La majoria de les aspirants, 76, són de Barcelona, i 44 de Sabadell. De les 19 seleccionades per al càsting final, la majoria prové de l'àrea metropolitana.

Mireia Arbiol ha explicat en declaracions a Cugat.cat que està molt emocionada pel fet de ser una de les joves seleccionades.

mireia arbiol

Estic molt nerviosa perquè a la prova del dia 9 es quedaran només les millors noies. Ho faré el millor que pugui, ja estic assajant.


El Teatre-Auditori acollirà el concert de comiat de les cantants actuals i el relleu i la presentació oficial de les noves cantants el maig de l'any vinent, però ja des de l'octubre compartiran escenari les dues generacions de noies. El primer diumenge de novembre el Teatre-Auditori acollirà un espectacle per recaptar diners per a orfenats russos on actuarà Macedònia amb altres grups com Elèctrica Dharma, Teràpia de Shock i Buscant la Trinca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.