Mútua Terrassa, únic operador que es presenta per a la gestió dels CAP


Temes relacionats

Mútua Terrassa aposta per gestionar tots els CAP de Sant Cugat ( 9/set/11)


  • Comparteix:

L'operador sanitari vol gestionar de nou els CAP de la ciutat

L'operador sanitari vol gestionar de nou els CAP de la ciutat

Mútua Terrassa és l'únic operador sanitari que s'ha presentat al concurs públic per gestionar els Centres d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat. Així ho ha confirmat a Cugat.cat el departament de Salut, que té un màxim de dos mesos per resoldre el concurs.

Tal com va avançar Cugat.cat, Mútua Terrassa, que ja gestiona els dos CAP existents a la ciutat, es presenta per gestionar de nou els CAP de la nostra localitat. L'empresa egarenca ha presentat tres projectes diferenciats de gestió, un per a cada centre d'atenció primària del municipi, incloent el futur tercer CAP.

El termini de presentació de propostes va finalitzar divendres passat, amb Mútua Terrassa com l'únic operador que ha presentat projectes. Segons l'Institut Català de la Salut (CatSalut), ara s'obre un termini d'un màxim de dos mesos perquè els tècnics puguin estudiar i validar els projectes presentats.

En paral·lel, el departament d'Empresa i Ocupació està treballant per resoldre l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat per l'empresa terrassenca i que afectarà empleats dels dos centres santcugatencs ja gestionats per Mútua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.