Les entitats socials es familiaritzen amb el circuit de salut de Coll Favà


  • Comparteix:

Coll Favà té un circuit de salut des de fa un any i mig

Coll Favà té un circuit de salut des de fa un any i mig

Diferents entitats de Sant Cugat han après a utilitzar l'espai lúdic i de salut de Coll Favà en dues sessions organitzades per l'Ajuntament. Aquestes jornades han anat dirigides a set associacions que treballen amb persones amb discapacitat i mobilitat reduïda, gent gran i malalties neurològiques. Aquest espai compta amb un circuit de salut amb diferents aparells per fer exercicis i està ubicat entre l'avinguda de Francesc Macià i els carrers de l'Abat Armengol i de Salvador Espriu.

La formació per utilitzar els aparells d'exercici d'aquest circuit de salut ha anat a càrrec d'un fisioterapeuta, que ha explicat a representants de les entitats quina és la millor manera de portar a terme els treballs físics i quin rendiment poden treure d'aquest espai. D'aquesta manera, es pretén que els membres de les associacions que han assistit a les sessions traslladin a altres integrants quines són les possibilitats d'aquesta instal·lació.

Les jornades han tingut lloc dijous passat i aquest dimarts i han comptat amb la participació de l'Associació del Grup de Telefònica per a l'Atenció de Persones Discapacitades (ATAM), el Taller Jeroni de Moragas, la residència Sant Medir, l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), la Llar d'Infants de la Parròquia, la residència Santa Rosa i l'Associació Catalana per al Parkinson.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.