Els premis Taronja i Llimona recauen a una membre de la Coral l'Harmonia i al quiosc de Valldoreix


  • Comparteix:

La Coral durant una de les seves actuacions

La Coral durant una de les seves actuacions

L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix ha concedit enguany el premi taronja a una de les membres de la Coral Harmonia, en reconeixement a la seva tasca. El premi de càstig ha estat en canvi pel govern de la Generalitat, per haver suprimit el quiosc de l'estació de Valldoreix.

Una seixantena de persones han participat al tradicional sopar de l'associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix per atorgar els guardons de la vintiunena edició dels Premis Taronja i Llimona. Entre els candidats als dos reconeixements hi havia l'expresident de l'EMD, Francesc Cardoner, l'actual presidenta, Montse Turu, o George Bush.

El premi Taronja se l'ha endut la Carmina, una de les membres més veteranes de la Coral l'Harmonia, que s'ha mostrat molt satisfeta per aquest reconeixement:

Carmina

Estic molt contenta per aquest premi, que em fa sentir estimada per tothom


En canvi, el premi de càstig l'han donat a la Generalitat, per haver suprimit el quiosc que fins ara hi havia a l'estació de ferrocarrils. Segons el president de l'Associació, Jordi Cufí, tots dos guardons han recollit fidelment l'opinió dels veïns de Valldoreix:

Jordi Cufí

El premi és un reflexe del que pensa molta gent de Valldoreix, que troba a faltar el quiosc que hi havia a l'estació


Segons Cufí, el mal temps no ha ajudat gens aquesta edició dels premis, i el nombre d'assistents a la gala ha quedat gairebé reduït a la meitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.