L'EMD i l'Associació Artesans de Valldoreix potenciaran més l'artesania del territori


  • Comparteix:

Cada primer dissabte de mes té lloc el Mercat dels Dissabtes de Valldoreix

Cada primer dissabte de mes té lloc el Mercat dels Dissabtes de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha renovat aquest dijous l'acord de col·laboració amb l'associació Artesans de Valldoreix. El document pretén potenciar i donar a conèixer el comerç artesà valldoreixenc, així com afavorir el comerç just i sostenible. El conveni preveu una dotació de 3.000 euros, dels quals dues terceres parts s'han obtingut a través d'una subvenció de la Diputació de Barcelona.

El document signat entre el president de l'EMD, Josep Puig, i la presidenta d'Artesans de Valldoreix, Maria Teresa Bordes, actualitza els programes d'actuació per a la promoció i modernització de l'artesania del territori.

Aquest acord té com a objectius principals ajudar a desenvolupar i donar prestigi al comerç de Valldoreix, així com afavorir el comerç just i sostenible. Així ho explica el vocal de Comerç, Jordi Ortolà.

Jordi Ortolà

L'objectiu principal és garantir la difusió i promoció de les fires d'artesans locals de Valldoreix, que conviuen amb la resta de comerciants que no són artesans.


Les actuacions se centraran en la promoció de les fires artesanals que s'organitzen al territori, a difondre les activitats i els coneixements del artesans de la zona i a publicitar les diverses activitats que s'organitzin. Així ho explica Teresa Bordes, d'Artesans de Valldoreix, a Cugat.cat.

Teresa Bordes

Farem cartells nous per a les parades amb el logo, per donar més bona imatge. També tenim pensat comprar un equip de so.




Amb aquest acord, que té un import total de 3.000 euros, es vol donar suport als artesans de Valldoreix perquè siguin un referent de l'artesania catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.