Les residències rebran, ara, la meitat de l'assignació de setembre i la totalitat d'octubre


  • Comparteix:

La Fundació ASDI en imatges d'arxiu

La Fundació ASDI en imatges d'arxiu

Les residències públiques i concertades i les entitats col·laboradores de Sant Cugat rebran, finalment, com a mínim el 50% de les assignacions de setembre i la totalitat de les d'octubre. Ho ha anunciat aquest dijous el conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, després que dilluns comuniqués que s'ajornava la totalitat dels pagaments durant aquests dos mesos. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, assegura, però, que la mesura és preocupant ja que afectarà prop de 300 persones a la ciutat.

Segons el conseller Cleries, el primer anunci es va fer com a 'preavís' perquè les entitats coneguessin la situació. Amb aquesta última modificació, la conselleria de Benestar i Família espera facilitar la gestió de les entitats fins a finals d'any. En aquests moments, encara s'ha de concretar quin percentatge rebrà cada entitat i, per això, es tindrà en compte la situació financera i les característiques de cada una.

En aquest sentit, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha assegurat que, tot i la modificació, la mesura continua afectant a un col·lectiu vulnerable. Amb aquestes paraules ha descrit la situació actual.

Susanna Pellicer

La situació continua sent de preocupació, però ja sabíem que s'havia de agafar amb cautela. Avui hem fet una altra ronda de trucades a residències i han rebut la notícia contents.


El consistori ha tornat a posar-se en contacte amb les entitats afectades, moltes de les quals ja no hauran de demanar crèdit als bancs per assumir aquest ajustament de la Generalitat.

En qualsevol cas, Cleries s'ha compromés a abonar la totalitat dels pagaments a les residències abans que acabi l'any.

La mesura afecta, a Sant Cugat, a prop de 300 persones repartides en sis residències i centres col·laboradors com Jeroni de Moragas, ATAM i ASDI, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.