La segona jornada d'aturades a Renfe acaba també sense incidències


  • Comparteix:

Imatge de l'estació de Renfe de Sant Cugat

Imatge de l'estació de Renfe de Sant Cugat

La jornada d'aturades de Renfe d'aquest dijous, que ha afectat la línia R8 amb parada a Sant Cugat, s'ha desenvolupat sense incidents. Segons ha comunicat la companyia, els serveis mínims s'han complert segons l'establert i seguiment ha estat d'un 6'84%. La vaga s'ha dividit en dues aturades, la primera programada d'onze del matí a tres de la tarda i la segona, de sis de la tarda a deu de la nit. Cugat.cat s'ha posat en contacte amb el sindicat convocant, CCOO, que no ha avançat encara dades dels transcurs de la jornada. Tal com ha informat Renfe, a hores d'ara no existeix cap altra convocatòria d'aturades per part dels treballadors.

Els trens han circulat, durant les hores en què estaven programades les aturades, amb la normalitat que decretaven els serveis mínims, és a dir que durant les hores puntes han passat el 75% dels trens.

Les dades de seguiment de la vaga que ha facilitat Renfe són del 6'84%, mentre CCOO havia comunicat que el primer torn d'aturades d'aquest dijous havia estat secundat pel 70% dels treballadors. A causa de què fonts sindicals no han facilitat més dades, Cugat.cat no ha pogut obtenir la xifra de seguiment registrada per CCOO.

Es tracta de la segona jornada de protestes d'aquesta setmana, després que dilluns el funcionament s'aturés durant dues hores al matí i dues més al vespre. Segons va comunicar CCOO aquest dilluns, el primer dia de vaga va ser seguit per un 60% dels treballadors, mentre que la companyia entén que la van secundar un 5%. Tot i el ball de xifres, aquest primer dia de vaga també es va desenvolupar sense incidents.

De moment, no es coneix encara cap altra convocatòria d'aturades a Renfe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.