Sant Cugat promou avui el cotxe elèctric a Lleida


  • Comparteix:

Imatge promocional de la jornada

Imatge promocional de la jornada

Sant Cugat participa aquest dimarts en la fira del cotxe elèctric de Lleida amb una ponència del regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech. La xerrada s'inclourà dins la jornada 'Ciutats verdes i intel·ligents: vehicle elèctric, un primer pas' i està organitzada per l'Agència de l'Energia de Lleida i l'Associació Smartgreencity.

La voluntat dels organitzadors del cicle de xerrades és promocionar el vehicle elèctric tractant algunes qüestions com els seus aspectes tècnics, els punts de recàrrega i les perspectives i evolució del mercat a Catalunya, entre d'altres. La intervenció del regidor de Medi Ambient se centrarà a explicar l'experiència dels casos pràctics viscuts a Sant Cugat.

A dia d'avui, prop de 700 vehicles elèctrics circulen per Catalunya, xifra que es queda petita comparada amb els gairebé cinc milions de vehicles del parc d'automòbils del país. Les previsions apunten que a l'any 2015 la xifra augmenti fins als 75.000 cotxes elèctrics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.