L'Institut de la Infància fomenta un projecte d'interacció entre famílies


  • Comparteix:

El projecte s'ha presentat aquest dijous al bar Dehesa Santa Maria

El projecte s'ha presentat aquest dijous al bar Dehesa Santa Maria

L'Institut de la Infància, amb seu a Sant Cugat, engega el nou projecte 'Espai Familiar 0-3', un lloc de trobada per a infants i d'orientació per als familiars. La iniciativa oferirà una plaça gratuïta per aquest projecte a una família que estigui dins del marc d'atenció de Serveis Socials de l'Ajuntament. El projecte es portarà a terme a partir de novembre i fins juliol, tots els divendres a la Casa de Cultura, en sessions d'una hora i mitja.

La iniciativa vol ser un model d'activitat amb l'objectiu d'establir relacions amb altres famílies i de vinculació entre adults i mainada a través d'experiències creatives, lúdiques i emocionals. A més, tindrà un espai de mediambient que fomentarà la reutilització i l'intercanvi d'objectes entre diferents ens familiars.

El col.lectiu oferirà una plaça gratuïta per 'Espai Familiar 0-3', a una família que rebi ajudes de l'àrea de Serveis Socials, que es decidirà a través dels seus tècnics. De moment es preveu que hi hagi dos grups amb deu infants cadascun. La coordinadora del projecte, Laura Bendesky, explica els objectius d'aquest espai d'interacció familiar.

Laura Bendesky

L'objectiu es que les famílies tinguin un espai social de trobada.




El segon divendres d'octubre, a dos quarts de dotze del matí, tindrà lloc a la Casa de Cultura una reunió informativa sobre aquest projecte. Les famílies interessades poden enviar un correu a institutodelainfancia@gmail.com.

En paral·lel, l'entitat tindrà un espai als jardins de la Casa de Cultura amb activitats per a nens i nenes, el primer cap de setmana de novembre, en el marc de la Festa de Tardor. A més, el col·lectiu està negociant amb l'Ajuntament poder fer a la ciutat la 3a edició de la fira del llibre infantil 'Petits! Grans! Llibres!'.

A Sant Cugat, un total de 400 famílies són usuàries de l'Institut de la Infància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.