Sant Cugat acomiada la menor atropellada aquest cap de setmana


Temes relacionats

Presó provisional per al conductor de l'atropellament mortal, que no té carnet ( 5/oct/11)

Mor una menor santcugatenca en ser atropellada davant les carpes ( 1/oct/11)


  • Comparteix:

La majoria dels assistents eren amics i companys de la desapareguda

La majoria dels assistents eren amics i companys de la desapareguda

Familiars, amics i companys de classe han omplert el Monestir en l'últim adéu a la menor santcugatenca morta aquest cap de setmana en un atropellament. La cerimònia, celebrada aquest dimarts al matí, ha comptat amb la presència dels directors dels centres educatius on havia estudiat la noia, de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i de la regidora d'Educació, Esther Salat.

Més d'un centenar de persones s'han apropat al Monestir per acomiadar la menor atropellada mortalment aquest cap de setmana davant les carpes de la carretera de Rubí. A banda de la família, al recinte s'hi ha aplegat un nombrós grup de joves de l'institut Angeleta Ferrer on havia estudiat i de l'institut la Serreta de Rubí on seguia els seus estudis actualment.

La noia santcugatenca va morir aquest dissabte després d'ingressar a l'hospital en estat crític en haver estat atropellada per un vehicle. A l'atropellament també va resultar ferit de gravetat un altre jove santcugatenc, que va patir contusions de diversa consideració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.