Chakkour amenaça amb una nova vaga de fam, si no rep alguna prestació de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Chakkour ja va fer vaga de fam davant l'Ajuntament

Chakkour ja va fer vaga de fam davant l'Ajuntament

El santcugatenc Ahmed Chakkour anuncia que tornarà a fer vaga de fam indefinida davant l'ajuntament, si aquest no li ofereix un lloc de feina o li dóna una pensió d'invalidesa. Aquest divendres, l'àrea de Serveis Socials s'ha entrevistat novament amb el santcugatenc i s'ha compromès a fer un seguiment del seu procés, tot i no considerar-lo un cas d'urgència. El seu regidor, Raül Grangé, ha lamentat que Chakkour vulgui adoptar actituds de força.

Tot i que els tribunals mèdics de la Generalitat han negat ja el grau d'invalidesa a Ahmed Chakkour, el santcugatenc continua la seva lluita particular. En una reunió amb Serveis Socials del consistori aquest divendres, Chakkour ha reclamat o bé una feina o bé una pensió d'invalidesa, perquè, segons assegura, disposa d'informes mèdics que indiquen que està incapacitat per treballar. En cas contrari, està disposat a iniciar una nova vaga de fam indefinida, davant del consistori.

El santcugatenc està, a hores d'ara, a l'espera de la resolució del recurs que ha presentat als jutjats de Terrassa, després que se li negués la invalidesa total.

Ahmed Chakkor

Tornaré a fer una vaga de fam davant de l'ajuntament fins la mort, si alcaldia i Casa Mònaco no es pronuncien.



El regidor de Serveis Socials, Raül Grangé, ha lamentat que Chakkour prengui una actitud de força davant la situació i ha assegurat que l'Ajuntament no cedirà a cap mena de pressió.

Raül Grangé

Serveis Socials l'acompanyarà en tots els tràmits que vol tornar a fer. Lamentem que vulgui agafar posicions de força, però l'Ajuntament no cedirà a cap pressió.



Segons han indicat els assistents socials que segueixen el cas, Chakkour no es troba en una situació d'urgència social, ja que no té problemes per pagar el lloguer, no necessita ajuts alimentaris i no viu en una situació de precarietat econòmica, perquè disposa d'una xarxa de suport, mitjançant amistats i familiars.

Ahmed Chakkour va iniciar una vaga de fam, també per reclamar la pensió d'invalidesa total apel·lant el seu mal estat de salut, el maig passat que va durar un mes. No obstant això, la vaga va ser interrompuda durant una setmana, perquè va ser ingressat a Mútua Terrassa.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Creo recordar que este Sr ya hizo otro huelga de hambre, la imagen de la foto es humanamente insostenible. ¿Que nacionalidad tiene este Sr? Si es de nacionalidad edspañola, se tienen que ocupar de su situacion nuestras autoridades, si no lo es, en mi modesta opinion, las autoridades municipales, se tendrian que poner en contacto con el consul que corresponda, para que fueran las autoridades de su pais las que se hicieran cargo de el. Se esta sentando un mal precedente, de aqui en adelante a todo el que le denieguen una paga por invalidez, ya sabe lo que tiene que hacer, plantarse con cama y todo, a las puertas del ayuntamiento. Visto lo visto, si asi le hacen caso, no es mala idea. Yo sufri un accidente a consecuencia del mal estado de la via publica, despues de ocho mese aun estoy en tratamiento, y sigo esperandola respuesta de las autoridades municipales. SRA ESTO PUEDE ACABAR CON UNOS CUANTOS SANCUGATENCOS ACAMPADOS A LAS PUERTAD DEL EYUNTAMIENTO , PIDIENDO SIMPLEMENTE, NO QUE SE LES DE UNA PAGA A LA QUE SEGUN LOS TRIBUNALES NO TIENE DERECHO. ¡QUEREMOS JUSTICIA! y que usted nos trate con el respeto y consideracion que merecemos.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 10/oct/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.